Despre Noi

Societatea opereaza in sectorul ambalajului de carton ondulat. Putem afirma ca in ceea ce priveste ambalajele din carton, compania noastra a acumulat experienta necesara pentru a fi in permanenta concordanta cu tendintele actuale de ambalare. Echipamentele de inalta precizie si productivitate fac din lema carton un partener ideal atunci cand calitatea si promptitudinea sunt obiectivele principale ale clientilor. Firma noastra vine in sprijinul clientilor cu o echipa de profesionisti experimentati care pot oferi consultanta de specialitate in ceea ce priveste calitatea, forma si eficienta unui ambalaj din carton.

 

LEMA Carton confectioneaza din carton ondulat atat alimentar cat si industrial , de calitate superioara si comercializeaza la preturi competitive urmatoarele tipuri de ambalaje:

  • Ambalaje industriale
  • Cutii pentru pizza
  • Cutii din carton.

In calitate de producatori va propunem solutii complete pentru:

  • Tehnoredactare, grafica, design
  • Inscriptionarea
  • Productie industriala la serii mici, mijlocii si mari

In prezent sc lema carton srl are implementat si certificat un sistem integrat de management calitate, in conformitate cu cerintele ISO 9001/2008.

Cartonul ondulat pentru cutii pizza sunt analizate si certificate ca si „carton alimentar imprimat” certificat de institutul national de cercetare – dezvoltare pentru bioresurse alimentare – iba bucuresti

In producerea ambalajelor din carton de orice dimensiune folosim toate tipurile de carton ondulat (ondula e; b; c; eb; bc) in functie de exigentiile si necesitatile clientului. Cartonul ondulat reprezinta ambalajul ideal pentru mai multe tipuri de produse: industriale, alimentare, cosmetice etc.

Suntem constienti de faptul ca sectorul productiv are nevoie de ambalaje realizate la un nivel calitativ tot mai ridicat in consens cu cerintele uniunii europene. In acest sens am dori ca si dvs. Sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

Play Video